Beoordelingen 

594 commentaren van in totaal 594 beoordelingen
Service
A van Duijvenvoorde (Drunen)
16-10-2019
5

Receptie met werkplaats al 15 jaar tot tevredenheid. Benadering door een verkoper in de showruimte als een koude douche bedroevend en triest.

Service
Dre van Ham
03-10-2019
9

Ben altijd correct behandeld, zo moet een garage met kanten en auto omgaan.

Service
Maarten Schermij (Zaltbommel)
03-10-2019
9

Ivm werkzaamheden in en om Waalwijk is voor mij de locatie oke. Ik word altijd keurig naar het werkadres in Waalwijk gebracht door een van de medewerkers. Nogmaals een vertrouwd adres voor regulier onderhoud Toyota.

Service
Chantal Hayes (Waalwijk)
03-10-2019
8

Altijd vriendelijk en deskundig personeel aanwezig, hebben echt verstand van zaken en zijn zeer klantvriendelijk. Echter wel jammer te vernemen dat de leeftijdskorting niet meer wordt toegepast, mijn auto is inmiddels 11 en dat was een zeer aangename korting.

Verkoop
Dhr. Verspeek (Schiedam)
26-09-2019
10

Uitstekend bedrijf. Zeer klantgericht, vakbekwame mensen en geweldige service.

Service
E.veltman
26-09-2019
10

Al jaren zeer tevreden.

Service
Dhr. W. van Rooij (Tilburg)
26-09-2019
10

Deze mensen helpen mij al jaren op een eerlijke, zeer nette, vriendelijke en correcte manier, waardoor ik graag naar Waalwijk ga terwijl ik uit Tilburg kom. Geen slecht woord over de dealer in Tilburg omdat ik daar nooit ben geweest.

Service
P. van Dijk
26-09-2019
10

Vriendelijk ontvangst. Alles op de afgesproken tijden.. Reparatie zeer kundig uitgevoerd. En dat alles voor de vooraf aangegeven prijs. De vragen die ik had werden duidelijk, met behulp van aanwezige tekeningen, uitgelegd.

Service
E. Van Slooten (Kaatsheuvel)
26-09-2019
10

Makkelijk bereikbaar, prettige showroom, koffietafel, kranten, prettig personeel.

Service
Hans Boots (Waalwijk)
26-09-2019
9

Vriendelijk en kundig personeel. Geen verborgen kosten. Goede service en betrouwbare dealer.

Service
mevr de Nijs (Kaatsheuvel)
24-09-2019
8

vriendelijk en goed geholpen

Service
Dhr. J.Andringa (Waalwijk)
24-09-2019
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Mevr. JFM Paardekooper
23-09-2019
10

Altijd vriendelijk geholpen. Altijd overleg als er meer gedaan moet worden. Een klein puntje...ik moet altijd alles weer in de goede stand zetten, spiegels, radio, stoel etc. Ook zou het prettig zijn als de auto van binnen een beetje schoon wordt opgeleverd. Zij hebben goed materiaal en thuis is het toch maar behelpen met de stofzuiger!!!

Verkoop
J w m van Esch (Rosmalen)
20-09-2019
9

Goed geholpen, goede uitleg, vriendelijke verkoper, dacht met ons mee.

Verkoop
Jan de Louw (s-Hertogenbosch)
20-09-2019
9

Ben al bijna 15 jaar klant bij deze dealer in Waalwijk. Voorheen van Dorst, tegenwoordig Louwman. Prima dealer, klantgericht en deskundig. Goede service. Kan ik iedereen aanbevelen.

Service
Dhr jansen
03-09-2019
7

Eerdere toe gelicht

Service
Henk Sebregts (Tilburg)
23-08-2019
10

Rij al vanaf de jaren tachtig Toyota en ben al vanaf die tijd klant bij deze dealer.Zelf vind ik dat het beste bewijs.

Service
J van Leeuwen
21-08-2019
10

Vriendelijk personeel, fijne wachtruimte en ik heb er vertrouwen in dat de adviezen over een uit te voeren reparatieook altijd eerlijk zijn.

Service
M van Houtum (Waalwijk )
07-08-2019
7

De auto was niet netjes afgeleverd. Even wassen en een stofzuiger erdoor heen zou niet verkeerd zijn. Zeker als er in de auto gewerkt is

Service
J. Happé (Drunen)
24-07-2019
9

deze dealer is klantvriendelijk, doelgericht en deskundig

Verkoop
Hr.p.v.liesdonk (Waalwijk)
23-07-2019
10

Wordt altijd goed en accuraat geholpen

Verkoop
Mevr. Erika van Weely (Waalwijk)
23-07-2019
10

Zeer klantvriendelijk !!

Verkoop
Andie Knobel ('s-Hetogenbosch)
23-07-2019
8

Prima garage en vriendelijke medewerkers

Verkoop
Dhr.l Timmermans
23-07-2019
10

Omdat het een fijn bedrijf is met fijn personeel.Altijd welkom, en zeer klantvriendelijk.

Service
Mary N (Drunen)
04-07-2019
8

Tevreden met de service van Louwman Waalwijk. Aandachtspuntjes:- Wielen schoon afleveren bij wisselen winter/zomer banden.- Als er een terugroepactie is, even laten weten dat de wachttijd langer wordt zodat ik vervoer kan regelen en niet zo lang hoef te wachten op locatie.Verder prima service!

Service
j goossens (oosterhout)
21-06-2019
8

goed is goed en niet duur

Service
J.H.Klis (Waspik)
21-06-2019
10

Ben zeer tevreden met Louwman Waalwijk

Service
Kmh Barten (Den bosch)
21-06-2019
8

Goede service

Service
Mevr. Van Gulik
18-06-2019
7

Zakelijk afstandelijk! Was ik bij van Dorst niet gewend.

Service
martino van den broek (waspik)
14-06-2019
10

super service, vriendelijk. staan altijd klaar voor je

Service
Marlies van der Linden (Kaatsheuvel)
12-06-2019
10

We worden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. We hebben vertrouwen in hun kennis en kunde.

Service
Han (‘s-Hertogenbosch)
07-06-2019
9

Uitstekende garage met goede service en klantvriendelijkheid. Kom er al jaren en rijd speciaal vanuit Den Bosch naar Waalwijk vanwege de service. Grotere garages zijn wat afstandelijker.

Service
Hr.J.Pullens/Mevr.J.Pullens-van Tuyl (Waalwijk)
05-06-2019
9

Waalwijk-Louwman komt zowel telefonische als mondelinge afspraken en toezeggingen correct na en het baliepersoneel is vriendelijk.

Service
Kerremans (Lage zwaluer)
31-05-2019
9

Leuke mensen

Service
Ton Kolsteren (Dongen)
31-05-2019
9

Betrouwbare en plezierige Toyota-dealer

Service
Wil de Rooij (Sprang-Capelle)
29-05-2019
10

Goede service en nette omgang met de klant

Service
A jacobs
08-05-2019
8

Communicatie kon beter

Service
Co Kessen (Drunen)
08-05-2019
9

Bij Louwman Waalwijk wordt je op een nette en correcte wijze behandeld, bij de receptie wordt meegedacht zonder winstoogmerk

Service
M.Jansen
03-05-2019
9

Uitstekende service in combinatie met klantvriendelijkheid.

Service
Annemarie van Bladel (Vlijmen)
24-04-2019
10

klantvriendelijk en zeer deskundig personeel

Service
A van Beek (Sprang-Capelle)
24-04-2019
9

Omdat ik dik tevreden ben

Service
Lou Klerks (Waalwijk)
24-04-2019
10

Prima service,vriendelijk personeel

Service
Jansen
24-04-2019
10

Om dat het voor mij een vertrouwd adres is

Service
1
18-04-2019
8

U bent in ieder geval beter als van Mossel, behalve Opel waalwijk zijn de andere merken slechter als u. 55 jaar elke 2 jaar een nieuwe auto 42 jaar via de zaak (auto lease plan) dus voldoende ervaring,

Service
Joseph Henri Lejeune
10-04-2019
10

Louwman Waalwijk geeft uitstekende service en streeft altijd naar het beste resultaat. Wanneer dit niet lukt wordt alsnog getracht de cliënt zoveel mogelijk van dienst te zijn.

Service
Chirly Flohr (Vlijmen)
10-04-2019
8

Vriendelijkheid en correctheid.

Service
M.Vos (Waalwijk)
10-04-2019
10

Super klantvriendelijk, vlot en betrouwbaar. Had door een klein te bestellen onderdeel wat de andere dag pas binnen kwam een vervangende auto meegekregen! Super!

Service
mevr. Hetty (Loon Op Zand )
10-04-2019
10

Zeer tevreden en dealer helpt me altijd geweldig :-) dank daarvoor :-)

Service
Mevr. Aarts (Waalwijk)
10-04-2019
8

Goed en vriendelijk geholpen.

Service
Harry Vermee (Waalwijk)
09-04-2019
10

Service, vriendelijk en flexibel.

Service
C a muijen (Sprang capelle)
09-04-2019
9

Is positief veranderd, na de vorigen eigenaars.

Service
Sjaak Meeren (Waspik)
09-04-2019
10

Goede vriendelijke ontvangst, vakkundige service.

Service
Dhr. in 't Groen (Tilburg)
09-04-2019
9

Prima service met aandacht voor mij als klant.

Service
Sander
09-04-2019
8

Flexibel, klantgericht en vriendelijk personeel. Onderhoudsbeurt was snel en vakkundig uitgevoerd.

Service
Dhr. W. van Rooij (Tilburg)
21-02-2019
10

Ik heb zeer goede ervaring met Waalwijk, zowel bij de aankoop, als de service achteraf. Prettige, nette mensen. Houden zich aan de afspraak, prijsopgave klopt ook altijd achteraf, dus geen teleurstelling dat het hoger uitvalt. voor mij dus niets als lof voor Waalwijk- Louwman. Deze ervaring had ik ook met de van Dorst vestigingen. Kortom, ik beveel iedereen Toyota auto's en de service aan.

Service
Gideon Hage (Wijk en Aalburg )
21-02-2019
9

Mooi bedrijf professionele mensen zeker ook de mensen van de verkoop.

Service
Mmg van overdijk (Waalwijk )
21-02-2019
10

Wordt altijd zeer correct behandeld, vriendelijke mensen en nooit geen klachten zolang ik bij deze garage klant ben.

Service
Eddy de Brouwer (kaatsheuvel)
14-02-2019
10

ik ben perfect geholpen, auto zag er piekfijn uit. ik zou geen andere garage willen.

Verkoop
Dhr A Couwenberg
06-02-2019
8

Goede gesprekken ,vriendelijk benaderd, en goede onderhandelingen ,en de afhandeling was goed en fijn.

Service
Joep Mutsaers (Vught )
03-02-2019
10

Mijn ervaring met deze garage is dat er alles aan gedaan wordt om probleem met de auto op te lossen en de service is top.

Service
Mevr. Miny Reinders... (Waalwijk)
01-02-2019
9

Ben zeer tevreden...fijne mensen...altijd vriendelijk en alles in overleg als er iets extra's moet gebeuren....En.......de koffie enz.staat altijd klaar...Ik ben een grote TOYOTA fan...Ga zo door allemaal...

Service
E Lammers
23-01-2019
8

Prima garage, goeie service, leeftijdskeuring voor de auto. Vriendelijke mensen.

Service
K.C.S. Nouwens (Drunen)
23-01-2019
8

goede en vriendelijke ontvangst en een goede toelichting vwb de verrichte werkzaamheden

Service
Toine den Teuling (Kaatsheuvel)
23-01-2019
8

Ik vind het een fijne en mooie garage met zeer klantvriendelijke en servicegerichte mensen !

Service
A. de Wit (Waalwijk)
23-01-2019
8

Louwman Waalwijk is een prettig bedrijf om binnen te stappen. Zowel afdeling verkoop, als receptie als de werkplaats. De klanten worden er vriendelijk ontvangen, er wordt goed naar ze geluisterd. De medewerkers proberen mee te denken en zijn bereid om een lastig probleem de nodige aandacht te geven en niet te verdoezelen. De mensen van de werkplaats komen graag naar de balie om iets uit te leggen.

Verkoop
Jac van Dorst (Rijen)
23-01-2019
10

Een mooi bedrijf met een persoonlijke benadering en een geweldige service.De klant voelt zich hier benadeeld als een koning.

Service
Andrei Giurgica (Dongen)
18-01-2019
10

Perfect

Service
Luc van Hilst (Waalwijk)
16-01-2019
8

Prima, vriendelijkheid en flexibiliteit. Alleen wat prijzig t.o.v. niet merk-dealer

Service
Dhr. H.A.M Zuijderwijk (Waalwijk )
16-01-2019
9

Tevreden over klantbenadering, echter de prijs voor eerste beurt na aanschaf, ca 8000 km ,en een klein uurtje arbeid veel te hoog.

Service
Dhr J.van Oudheusden (Tilburg)
11-01-2019
9

de uitstraling en behulpzaamheid en vriendelijke mensen maken dit een top-autobedrijf

Service
HJ Stofregen (Hoogvliet)
09-01-2019
10

De ontvangst is altijd erg prettig en professioneel. Ik weet vooraf wat de kosten zullen zijn. Ook aankomende kosten (bijvoorbeeld voor de volgende beurt) worden naderhand accuraat voorspeld. Buiten de keurige koffietafel met een uitgebreid aanbod van tijdschriften is er een mooie showroom om doorheen te wandelen.

Service
Dhr. G.Heijda (Kaatsheuvel)
09-01-2019
8

geen toevoeging nodig

Service
Jan Huisman
04-01-2019
9

We zijn al jaren tevreden klanten bij Toyota in Waalwijk. Vriendelijke mensen die goed werk leveren.

Verkoop
Dhr. Risseeuw
03-01-2019
10

Vriendelijkheid, niet opdringerig, neemt de tijd, verstand van zaken hebben. Interesse tonen, goede communicatie. Op de hoogte gehouden van de verkoop tot levering, bijzondere ervaring. Dit hebben wij positief ervaren. Service na verkoop is top. Makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Service
Dhr. v/d Velden
21-12-2018
7

Wachten in de wachtruimte ( zelfs ook nog voor een wintercheck ) is niet wenselijk. Wij kunnen beter om een leen auto vragendat is voor Toyota Waalwijk makkelijker. Een flinke tegenvaller.Wij dachten juist dat voor jullie en ons dit het gemakkelijkste was, sorry.

Service
A kuijten (Waspik)
19-12-2018
10

11de sevice is altijd goed klant vriendelijk

Service
G.J van Steenbergen
19-12-2018
10

Louwman Waalwijk is zeer klantvriendelijk, komt afspraken na.

Service
Mevr. Gommers
19-12-2018
8

Wij zijn altijd naar tevredenheid geholpen, maar de laatste keer voelde we ons een beetje bedrogen. Er stonden dingen op de rekening die niet waren gedaan.

Service
Cor Leenhouts (Dussen )
14-12-2018
9

Omdat ze echt aandacht voor de mensen en auto hebben

Service
DHR M DE LEEUW (wijk en aalburg)
14-12-2018
10

super

Verkoop
mw. M. Reparon
14-12-2018
10

ik kom al bijna 9 jaar bij deze dealer, dit is hier mijn 3 de auto die ik van deze dealer heb. waarom deze dealer:correct,efficiënt, behulpzaam, goede service, meedenkend, oplossend, coulant.

Service
A.Ramakers Jansen (Kaatsheuvel)
14-12-2018
10

Vriendelijk personeel en bedrijf ziet er netjes uit

Service
Lisa Linders-Hischer (Drunen)
05-12-2018
9

ik word er altijd prettig geholpen. de wachttijden zijn kort. ik word naar huis gebracht ( zeer belangrijk). de leestafel en koffie en thee maken het wachten aangenaam.

Service
Ton Kolsteren (Dongen)
05-12-2018
9

Ik kom niet voor niets al bijna 20 jaar bij deze garage!

Service
De heer J.Janssen
30-11-2018
9

Bij alle bezoeken in verband met beurt of toevallige probleempjes is er altijd sprake van accurate,vriendelijke en heldere communicatie in een prima ambiance!

Verkoop
Dhr. en mevr. van der Sanden (Waalwijk)
29-11-2018
9

Goede service en duidelijke informatie mbt handleiding/gebruikersinfo auto. Vooral erg leuk, voorafgaande aan de levering, de mails van hem met filmpjes van de gekochte Toyota die klaar staat in de showroom. Complimenten !! Voor nu misschien 4,5 ster, maar het was voor mij een close call voor 5 sterren.

Service
Maartje van der Velden (Kaatsheuvel)
23-11-2018
9

Eerlijke verkoper zonder sprookjes! Neemt tijd voor je al heb je nog zoveel vragen en geeft een duidelijke uitleg. Ook als je geen verstand hebt van alle nieuwe dingen die op een auto tegenwoordig zitten. Geen gepush!! Werkplaats ook netjes, vriendelijk en klantgericht

Service
Hans (Drunen)
23-11-2018
8

Goede service.

Service
Tini van Loon (Vlijmen)
23-11-2018
9

Vriendelijke ontvangst, goede wachtfaciliteiten en deskundig personeel.

Service
Dhr J. van der Laan (Tilburg)
09-11-2018
9

Vriendelijke ontvangst, zijn niet opdringerig, kortom, super. De onderhoud-prijs is op internet op te zoeken.

Verkoop
Michel Schaap (Drunen)
09-11-2018
10

Persoonlijke benadering ook aftersale goede voorlichting ook na de koop met name hulp bij het niet volledig beheersen van alle technische mogelijkheden

Service
Marian HENSEN (WAALWIJK)
09-11-2018
10

Spontane en vriendelijke medewerkers Altijd bereid met goed advies te geven bij diverse vragen. Probleempjes worden altijd opkorte termijn opgelost en in orde gemaakt.

Service
Astrid Hendrix-Bergman (Veen)
02-11-2018
9

Prettig behandeld, goede service.

Service
Dhr. M. Schermij (Zaltbommel)
02-11-2018
9

Vakkundig en vriendelijke medewerkers.

Service
Hans van Vugt (Waalwijk)
31-10-2018
8

Dealer waarvan de naam inmiddels is gewijzigd heeft een nette en goed uitstraling, pand van binnen en buiten ziet er goed uit, ontvangst is vriendelijk en klant gericht, bij kleine werkzaamheden kan men wachten onder het genot van een kopje koffie.Showroom ziet er goed en gevarieerd uit en nodigt uit tijdens het wachten om eens rond te kijken.

Verkoop
Mevr. P. Swarts
17-10-2018
9

Geef niet snel een 10.

Service
Bart (Sint Michielsgestel )
17-10-2018
9

Goede en snelle service, onderhoud goed uitgevoerd, extra kosten worden vooraf besproken en helder uitgelegd. Zoals het hoort.

Service
A>G>M>van de Ven (Wijk en Aalburg)
11-10-2018
8

Nooit klachten goede afspraken en correcte behandeling.

Service
Mevr. van den Oord
11-10-2018
10

Gezien de antwoorden Allemaal 10 10 enz Hieruit mag u wel begrijpen dat ik geen enkele klacht heb en van Dorst Waalwijk aan iedereen zou / zal aanbevelen,. met dien verstande dat ik het jammer vind dat de naam van Dorst er niet meer is. Al is de service hetzelfde gebleven.

Service
Dhr van Ham
11-10-2018
9

Ze komen hun afspraken al 12 jaar stipt na . Petje af.

Service
Henk Sebregts (Loon op Zand)
05-10-2018
10

Al jaren ben ik klant bij Van Dorst Waalwijk B.V. en kan en kon er altijd terecht met mijn vragen en/of opmerkingen. Heb alle toyota's via deze garage gekocht.Heb het gevoel dat ik er kind aan huis ben.

Verkoop
Hans Boots (Waalwijk)
02-10-2018
10

Vriendelijk en eerlijk personeel. Staan altijd voor je klaar en proberen altijd een oplossing te vinden.

Service
Jur Andringa (Waalwijk)
26-09-2018
9

Deskundig en vriendelijk.

Service
a mulder (waalwijk)
26-09-2018
4

In de garantie 2 keer een opmerking gedaan over de uitlaat niets aan gedaan moet je nu horen het is net een straaljager.

Service
Jos Pieterse
24-09-2018
10

Omdat alle voorkomende omstandigheden wat betreft onderhoud en dienstverlening gewoon heel goed zijn.

Verkoop
Peter van Dijk
19-09-2018
10

We kregen een heel hartelijk welkom bij binnenkomst. De vragen/wensen die we hadden werden goed begrepen. Er werd ruim voldoende tijd genomen om ons te helpen. Alles werd op een duidelijke manier in stappen uitgelegd. Alle afspraken die we hebben gemaakt zijn exact nagekomen zoals. Ook bij de lafevering van de auto werd alle tijd genomen voor een duidelijke uitleg, ondanks dat dit in de avond plaats vond. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten!

Service
R Warmenhoven (Vlijmen)
13-09-2018
10

Zeer tevreden.

Service
E.veltman (Waalwijk)
06-09-2018
10

Kan niet beter.

Service
Mevr. JFM Paardekooper
05-09-2018
9

Uiterst vriendelijke mensen, correcte behandeling. Zonodig uitleg.

Service
Henk van Tol (Almere)
31-08-2018
10

Wij wonen in Almere maar gaan graag naar Toyota in Waalwijk i.v.m hun klantvriendelijkheid, waardoor wij al 2 Toyota's daar hebben gekocht.

Service
AJC Verhoeven (Goirle )
31-08-2018
10

Fijne behandeling door medewerkers. Komen afspraken na!

Service
Stan Kusters (Waalwijk)
29-08-2018
9

Bijzonder tevreden over gehele afhandeling van de afspraak standaard onderhoud!

Service
F. Honders (Tilburg)
15-08-2018
10

Altijd klantvriendelijk.Ze hebben verstand van zaken.Komen met goede adviezen en denken mee met de klant

Service
Peter Huijsman (Barendrecht)
07-08-2018
10

Prettige ontvangst, omgangsvormen en duidelijk en stipt.

Service
de heer L.H.Stuifbergen (Beverwijk ( NH ))
02-08-2018
9

dit hoge cijfer heb ik gegeven omdat ik als vreemde heel goed beluisterd werd m.b.t. het probleem, men tussendoor bereid was de diagnose te stellen en vervolgens ook nog de tijd nam om het euvel te verhelpen, na de kosten afspraak. Ik kon er op wachten onder het genot van een kop koffie plus de krant.

Service
Dhr. P. Lombarts
01-08-2018
9

Altijd vriendelijk, tijdens het wachten kun je kun je altijd vragen stellen, en natuurlijk auto's bekijken.

Service
U. Lammers (Heenvliet)
25-07-2018
10

Geen poespas, doen wat ze zeggen, afspraak is afspraak. Je hebt het gevoel eerlijk te worden behandeld. Echte Brabanders.

Service
Jan Klis (Waspik)
19-07-2018
8

ben zeer tevreden over Van Dorst Waalwijk B,V

Verkoop
Mevr MJ de Groot-Pullen (Waalwijk)
18-07-2018
10

Altijd goede service en zijn altijd vriendelijkKan altijd met vragen terecht,worden netjes beantwoordGa zo door!

Service
Mw.J. van de water (Waalwijk)
12-07-2018
10

vriendelijke en behulpzame mensen.

Service
Mvr. B. Netten (Kaatsheuvel)
11-07-2018
8

Na een beurt rijd de auto weer heel fijn. Alleen jammer dat na de garantie de mankementen aan bod komen die ik al aan gaf bij de aanschaf van de auto

Service
H.J. Jansen (Ulvenhout)
11-07-2018
10

Staan altijd klaar, denken mee en komen afspraken na. Service staat bovenaan!!

Service
E Lammers (Oisterwijk)
09-07-2018
8

Prima garage met uitstekende service en kwaliteit. Denkt met je mee.

Service
Mevr. Aarts (Waalwijk)
27-06-2018
9

Zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst en men denkt mee en is behulpzaam.

Service
M Bekkers (sint Mighielsgestel)
20-06-2018
8

Altijd netjes behandeld

Service
Annemieke Kerstens - van. Son (Waalwijk )
13-06-2018
9

Heel kundig en vriendelijke medewerkers. Komen er vanaf 1994 en nooit problemen gehad.

Service
Pieter Bosman (Sprang-Capelle)
13-06-2018
9

Geven een duidelijke uitleg over de onderhoudsbeurt en evt verdere werkzaamheden met de daarbij horende kosten.

Service
Ton Duquesnoy (Waalwijk)
06-06-2018
10

Ben al jaren Toyota bezitter/rijder en v. Dorst / Waalwijk is mijn garage waar ik met volle tevredenheid kom. Alle afspraken worden steeds waar gemaakt. Eventuele extra werkzaamheden bij een Apk-keuring en/of beurt worden steeds van te voren overlegd. Ook de prijsopgave wordt steeds vooraf medegedeeld en indien noodzakelijk wordt men tijdens de keuring en/of beurt van en naar huis gebracht.

Service
Dhr. M. Schaap (Tilburg)
06-06-2018
10

Goede service. Ook voor zaken waar je niet op rekent.

Service
Ria Verbeek (Kaatsheuvel)
06-06-2018
10

Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg wat en waarom iets moet gebeuren en kan wachten tot een volgende keer. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Johan Schuurmans (Waalwijk)
06-06-2018
8

Zeer vriendelijk. Netjes vooraf de prijs.Zouden veel bedrijven iets van kunnen leren.

Service
Annemarie van Bladel (Vlijmen)
30-05-2018
10

wij hebben de auto niet in Waalwijk maar in Rijen gekocht, en gaan nu voor de service beurten naar Waalwijk maar geen verschil te merken of wij daar of elders hebben gekocht

Service
E.G.Lukassen (Den-Bosch)
24-05-2018
8

Goede ontvangst. Vriendelijk personeel. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
J.E.de Groot
24-05-2018
9

goede vak mensen en prima balie medewerkers

Service
Ger wijngaard (Waalwijk)
16-05-2018
10

Alles perfect geregeld zeer klantvriendelijk

Service
W. Venrooij (Drunen)
14-05-2018
10

Super bedrijf met super service kortom een bedrijf waar je als klant graag komt.

Service
nico bossers (waspik)
09-05-2018
7

correcte behandeling

Service
Dhr. M. Mols (Tilburg)
09-05-2018
10

Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Arie jacobs (Waalwijk)
09-05-2018
7

Ik wilde een hoger vijver geven had te vlug gedrukt

Service
Adriaan Bissels (Vught )
02-05-2018
10

Afspraken worden altijd netjes behandeld en na gekomen

Service
Kees trimbach (waalwijk)
02-05-2018
10

ik word netjes en vriendelijk ontvangen===mag koffie nemen ===houden zich aan de afspraak====in een woord .het is gewoon goed

Service
Dhr. Van Soest
26-04-2018
5

Wordt niet geluisterd naar de klant

Service
Jan
25-04-2018
10

Zowel met dealer als merk Toyota goede ervaringen.

Service
Co Kessen (Drunen)
25-04-2018
10

Zowel mijn echtgenote als ik rijden een Toyota, welke aangeschaft is en onderhouden wordt door Toyota van Dorst in Waalwijk. Wij zijn uiterst tevreden over de service en het uitgevoerde onderhoud aan onze auto's. Dit is mede te danken aan de nog steeds aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding van het prima uitgevoerd onderhoud als de wijze prettige en vakkundige wijze waarop wij bij de afhandeling van een onderhoudsbeurt worden begeleid.

Service
Dhr van Beek (Sprang-Capelle)
25-04-2018
10

Omdat het een vertrouwde garage en dealer is.

Service
Karel Nouwensouwens (Drunen)
18-04-2018
9

zeer vriendelijk ontvangst en deskundige medewerkers

Service
Lou klerks (Waalwijk)
18-04-2018
10

We worden altijd uitstekend geholpen en ze komen afspraken altijd na

Service
Dhr. Verhoeven (Waalwijk)
18-04-2018
9

Vooraf prijsopgave. Komen afspraken na.Goede service en klantvriendelijk.

Service
H H M van der Velden (waalwijk)
12-04-2018
8

vakbekwaam netjes betrouwbaar

Service
Dhr. Kees Hoevenaars (Kaatsheuvel)
10-04-2018
9

service is in een woord prima

Service
A Teurlinx Boons (Raamsdonk)
05-04-2018
9

Jammer dat de anto niet van binnen is schoon gemaakt. Verder alles uitstekend.????????????

Service
Dhr. J.de Kort (Kaatsheuvel)
05-04-2018
9

goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Julia van Oostrum (Uitwijk)
05-04-2018
10

Volgens verwachting is alles correct afgehandeld en correct beantwoord.Het enige probleem, dat ik met een toyota heb, zijn de kosten voor het updaten van de routeplanner.!!

Service
J. Huisman
28-03-2018
8

2 Auto's in het onderhoud. 2 Maal een nieuwe auto gekocht bij v Dorst. Tevreden over de service.

Service
Dhr Brok
21-03-2018
8

Goede behandeling

Verkoop
Maartje van der Velden (Kaatsheuvel)
21-03-2018
10

Een eerlijke verkoper zonder te pushen iets te kopen of een lening aan te smeren. Met veel geduld om tot in finesse uit te leggen het verschil tussen de modellen en uitvoeringen. Denkt mee in wat je wel en niet wil en wat dan de beste aankoop is. Ik voelde me gehoord en dat kan ik van andere dealers niet zeggen. Voor de verkoper echte een dikke 10!

Service
Rian Koks- Netten (Kaatsheuvel)
21-03-2018
10

We komen al jaren bij jullie en gaat perfekt. We worden altijd keurig geholpen!

Service
Marianne Gommers
21-03-2018
9

Fijne en betrouwbare mensen, vakkundig, gastvrij.

Service
Ellen de Rooij
21-03-2018
10

Zeer klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Ger Versteeg (Waalwijk)
20-03-2018
8

Zijn altijd vriendelijk en staan gelijk voor ons klaar. Alles wordt perfect uitgelegd en afgehandeld

Service
G.J.Boomaars (Drunen)
28-02-2018
9

tevreden over deskundigheid en service. Goed contact met klant

Service
Mw. Smits (Roosendaal)
15-02-2018
9

vriendelijk personeel, goede service, gezellige uitstraling

Service
Piet .buytendijk (ROTTERDAM )
14-02-2018
8

Zeer goede uitleg over de vragen die ik had gesteld, Over de verlengde Toyota garantie

Service
Miny Reinders (Waalwijk)
07-02-2018
9

Alles gaat zoals het moet gaan en afgesproken is.

Service
benno van straten (sprang-capelle)
06-02-2018
8

goed geinformeerd over de uit te voeren werkzaamhedenprettige wachtruimtegratis koffiegratis leenfietsauto weer netjes afgeleverd

Service
Peter Huijsman (Barendrecht)
24-01-2018
9

Ik ben zeer tevreden over de altijd vriendelijke benadering en het enthousiastme van het personeel.De showroom is all over Toyota en is keurig verzorgd met een leuke open wachtruimte en koffiecorner.Kortom een prima adres!

Service
Mieke van den Houdt
10-01-2018
10

Vriendelijke mensen aan de receptie en in de werkplaats altijd behulpzaam snelle service En de koffie staat altijd klaar

Service
Anoniem
10-01-2018
9

DE mensen houden zich aan de gemaakte afspraken,je kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot de medewerkers klaar zijn met hun we.rkzaamheden.Meestal sta je na ruim een uur weer buiten.Tot nu toe tot volle tevredenheid

Service
Anoniem
10-01-2018
9

Goede service, veel gratis extra's, tranparant.

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Prima garage. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan.En er wordt met alle wensen rekening gehouden.

Service
J.W.L.vanOudheusden (Tilburg)
10-01-2018
9

de ontvangst en nette als correcte afhandeling van alles , geeft mij het gevoel dat men de klant ook respecteerd.

Service
Anoniem
04-01-2018
9

Goede service, vriendelijk personeel, service in een hoog vaandel.

Service
Jan van der Linden (Kaatsheuvel)
04-01-2018
8

De contacten zijn gemakkelijk en prettig, afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Goede service

Service
A van Drunen (Den bosch)
28-12-2017
9

Omdat we zeer tevreden zijn.

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Ik ben vaste klant en dit is al mijn 4de auto die ik daar hebt gekocht

Service
Anoniem
27-12-2017
9

Goede en eerlijke service, zeer klantvriendelijk, nemen alle tijd voor je. Ze zijn transparant in wat ze doen. Dus wij zijn 100% tevreden en blijven zeker terug komen.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Voor ons een prima, betrouwbaar bedrijf, waar wij altijd correct en vriendelijk behandeld worden

Service
A.den Boer (Dongen)
13-12-2017
9

goede service

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Mijn auto avensis diesel heeft inmiddels 300000 km gelopen ben altijd in onderhoud bij van dorst. Ik denk en hoop nog wel even met deze auto door te rijden met de hulp van vakkundig onderhoud en steun van Van Dorst denk ik dat dit zeker gaat lukken

Service
Peter Rijckaert (Tilburg)
13-12-2017
10

Bij van Dorst service en vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Altijd op voorhand de onderhoudskosten bekend en mocht er iets extra tegenkomen dan wordt dat altijd eerst overlegd en na opdracht pas uitgevoerd. Werkzaamheden worden naar mijn mening vakkundig uitgevoerd volgens de afgesproken tijd en prijs.

Service
Anoniem
12-12-2017
10

Prima dealer. Je wordt er als klant netjes en vriendelijk behandeld. Ze kennen je persoonlijk en tonen interesse in je. Nooit nare verrassingen en je auto wordt hier perfect onderhouden. We zijn al vanaf de start van Van Dorst Waalwijk klant [ 1986?] en hebben nog nooit negatieve ervaringen gehad!!!

Service
dhr. S. pepping (Waalwijk)
07-12-2017
9

De medewerkers aan de balie zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Koffiecorner is oke. Koffie is prima. Genoeg te lezen.Een groot minpunt wat niet in uw vragenlijst te vermelden is :De verkopers zeggen geen woord en hebben geen aandacht( toch wel hun klanten en weer potentele klanten) als ze bij de koffiecorne koffie halen.Dit vind ik voor Toyota een gemiste kans om een goede klantrelatie te onderhouden.

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Vriendelijk

Service
Anoniem
04-12-2017
9

Zeer tevreden

Service
A.C.Smits (Rilland)
30-11-2017
10

Goede service en VERTROUWEN

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Kwaliteitsgarage

Service
G.A. van den Assem (Waalwijk)
29-11-2017
10

Wordt altijd correct en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

vriendelijk behulpzaam personeel

Service
Anoniem
29-11-2017
10

deskundig, vriendelijk, correct, gezellige wachtruimte met goede koffie en thee. en een lekker appeltje.

Service
stijn (Waalwijk )
29-11-2017
8

Prima de lux

Service
Lia Velthuizen (Drunen)
29-11-2017
8

Goede service

Service
Anoniem
29-11-2017
8

Zeer goede service. Prijsafspraken nagekomen.

Service
Mevrouw Mieke van den Oord (Waalwijk)
22-11-2017
10

Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. En ik kom hier al zolang als ik in Waalwijk woon, en dat is al 28 jaar.

Service
Joseph Henri Lejeune (Sprang-Capelle)
16-11-2017
10

Zeer tevreden over service en behandeling

Service
Dhr. J.van der Laan (Tilburg)
08-11-2017
8

Goede service, zoals ik al aangaf, alleen 1 min punt, bij de service beurt kwam nog een een punt bij wat extra betaald moet worden, deze graag in de service beurt meetellen, je betaald al genoeg, toch?

Service
Ad Oerlemans (Waalwijk )
01-11-2017
9

Vakbekwame, betrouwbare en klantvriendelijke garage

Service
Anoniem
27-10-2017
10

Fijne, klantvriendelijke dealer met duidelijke afspraken ook in prijs en tijd.

Service
Dhr. E. Van Slooten (Kaatsheuvel)
25-10-2017
10

Prettige garage, vriendelijk en attent personeel, zowel aan de balie als de monteurs.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Al 18 jaar klant en nooit enig minpuntje ervaren

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Vriendelijk klantgericht goed service

Service
Jan en Marij in 't Groen (Kaatsheuvel)
18-10-2017
9

Omdat wij beiden ziek waren werd de auto keurig opgehaald en thuisgebracht. prima service!

Service
J schuurmans (Waalwijk)
18-10-2017
10

De eerste indruk is zeer goed.En vriendelijk

Service
I a broeks (Spr, capelle)
11-10-2017
9

Ik ben als klant nog niet teleur gesteld door medewerkers van V dorst Waalwijk !

Verkoop
F.D.M.S. Pulles (Waalwijk)
11-10-2017
9

Ik heb een goede service ontvangen van dit bedrijf m.b.t. aanschaf nieuwe auto.

Verkoop
Richard Degener (Waalwijk)
04-10-2017
10

Als ik binnen kom, voel ik me thuis en altijd klantvriendelijk, behulpzaam, meedenken en eventueel advies geven

Service
Anoniem
04-10-2017
10

ben erg tevreden over zowel uitvoering ,als de communicatie tijdens het onderhoud, en daarna.

Service
Mevr. Van Gulik
27-09-2017
9

Klasse!

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Altijd een correcte ontvangst, duidelijk met prijsopgave. Flexibel met het maken van afspraken.Geen verrassingen achteraf.

Service
Jos Pieterse
06-09-2017
10

omdat ik niets kan verzinnen wat nog beter zou kunnen

Service
Ger Dekkers (Kaatsheuvel)
31-08-2017
9

een correct bedrijf

Service
Anoniem
28-08-2017
9

Je wordt prettig en behulpzaam geholpen.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

een fijne garage met vriendelijk personeel. die je ook altijd een goed advies geven en hulp geven waar nodig

Verkoop
Gerrit de Bie (Waalwijk)
22-08-2017
8

Wij zijn er altijd vriendelijk en correct geholpen .

Service
John Schellekens (Dongen)
16-08-2017
9

Van Dorst Waalwijk is een gastgerichte, betrouwbare en vakbekwame dealer die beseft dat professionele service de basis is voor een duurzame klantrelatie.

Verkoop
Carola van Geene (Kaatsheuvel)
16-08-2017
10

Het ontvangst, de klantvriendelijkheid, service en de uitleg en kennis van het product wat ze verkopen.

Service
Anoniem
11-08-2017
9

werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

Service
Wil de Rooij (Sprang-Capelle)
09-08-2017
10

perfecte dienstverlening

Service
Mevr. J. van de Water (Waalwijk)
02-08-2017
9

vriendelijk personeel, fijne garage en ze komen afspraken na.

Service
Ton Kolsteren (Dongen)
02-08-2017
8

Een plezierig en technisch uitstekend bedrijf. Aanrader!

Service
Peter van Liesdonk (waalwijk)
24-07-2017
10

een klant wordt er nog als koning behandeld. je hebt er echt het gevoel dat je gewaardeerd wordt als klant

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Hele vriendelijke mensen en alles wordt duidelijk doorgenomen zodat je geen nare verrassingen achteraf hebt. Je krijgt een goede service voor een goede prijs. Ook zijn de verkopers super aardig en niet opdringerig.

Service
Dhr Jan Janssen (Kaatsheuvel)
24-07-2017
10

Er wordt goed geluisterd en een juiste inschatting gemaakt omtrent de wensen van ons als klant. Op basis van goed overleg zijn er geen negatieve verrassingen.

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
9

De medewerkers van dit bedrijf luisteren naar de klant. Zij gedragen zich oprecht vriendelijk en eerlijk.

Service
Ilona en Jan Brekelmans (Waalwijk)
17-07-2017
9

Ga zo door !

Verkoop
Marianne Gommers (Waspik)
13-07-2017
10

Het personeel wat er werkt is erg enthousiast, klantvriendelijk, kundig. Staan altijd voor je je klaar.
Aflevering van de auto is altijd een feestje.

Service
j.b. sepers (eethen)
13-07-2017
9

uitstekende service, niets wordt opgedrongen, advies duidelijk aanbevelend.

Service
Anoniem
03-07-2017
9

wordt altijd zeer vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Het is een prima garage, je krijgt er steeds een goeie service en gezellig is het er ook. Nog in geen enkele garage meegemaakt. Een negatieve opmerking is niet te bedenken.

Service
Anoniem
26-06-2017
8

Hele vriendelijke mensen en over de reparatie's geen klachten.

Verkoop
Jac Schellekens (Dongen)
21-06-2017
8

Jarenlang prima behandeld
Bij deze koop vond ik zowel de offerte alsook het contract onvolledig .
Bij navraag aan verkoper werd gezegd:
De actiekorting is verrekend in de inruil.
Dit kan niet en: het mag wettelijk niet !
Op deze verhullende manier weet men nooit wat er voor de inruil is betaald, en bovendien kan men niet zien of men überhaupt de actiekorting heeft gekregen en hoeveel die in werkelijkheid is.

Service
annemieke kerstens - van Son (Waalwijk )
21-06-2017
9

Prettig contact met baliemedewerker.

Service
Anoniem
21-06-2017
8

Gedurende de afgelopen 10 jaar vriendelijk en goed geholpen.

Service
Anoniem
21-06-2017
8

Je wordt hier altijd keurig geholpen. Ik ben zeker een tevreden klant.

Service
Dhr.P.Peereboom (Waalwijk)
21-06-2017
9

Prettig personeel en een goede service.

Service
Ton Duquesnoy (Waalwijk)
20-06-2017
10

Altijd als een echte Toyota-klant ontvangen en behandeld. Alle afspraken en afhandelingen zijn steeds tot volle tevredenheid nagekomen.

Service
Dhr. W. van Rooij (Tilburg)
09-06-2017
10

van Dorst Waalwijk is voor mij al die jaren de zaak zoals een zaak moet zijn, met keurige correcte mensen die je behandelen zoals je graag behandeld wil worden.

Service
W.L. Morelissen (Oudheusden)
31-05-2017
10

Uitstekende service, prettige behandeling en sympathiek en vriendelijk personeel.

Service
c trimbach (ww)
31-05-2017
9

voor een 9 is een toelichting overbodig
tevreden en geen klachten

Service
Joost Damen (Den Bosch)
24-05-2017
9

Tevreden klant

Service
Josh Damen (Waalwijk)
24-05-2017
8

Betrouwbare autodealer met werkplaats die al vele jaren in Waalwijk actief is. Vriendelijk, bekwaam personeel die weten waarover ze spreken. De auto wordt prima verzorgd bij werkzaamehden en de bijbehorende extra' als de van Dorst pas is mooi meegenomen.

Verkoop
Anoniem
23-05-2017
9

Uitstekende garage, komen hier al jaren, en worden altijd correct te woord gestaan en geholpen. Wij zijn blij met onze aankoop en zijn heel blij dat wij de kleur Vulcano red hebben uitgezocht.

Service
Anoniem
22-05-2017
10

fijne klantvriendelijke mensen

Verkoop
Rekkers c (Waspik)
16-05-2017
8

Ik heb niets te klagen .

Service
Anoniem
11-05-2017
10

Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
04-05-2017
9

Goede service en deskundig personeel

Verkoop
hans koks (haarsteeg)
04-05-2017
8

heel eenvoudig ik kan geen negatieve dingen bedenken dus dat is meer dan goed

Service
Anoniem
03-05-2017
9

voor mij is het belangrijkste dat ze altijd oog hebben voor de klant goed luisteren.

Service
Dhr.Cv.Doremalen (Drunen)
03-05-2017
9

We komen er al jaren en altijd prima geholpen.

Service
Ariejacobs (Waalwijk)
03-05-2017
10

Goed

Service
Leo van Bijnen (Kaatsheuvel)
03-05-2017
10

Prima Toyota dealer, zeer vriendelijk personeel, wordt altijd correct geholpen, weet altijd waar je aan toe bent. Prima uitleg bij eventuele reparaties.

Service
Anoniem
28-04-2017
9

Uiterst vriendelijk, goede uitleg over wat er gedaan is en wat er nog gaat komen.

Verkoop
Anoniem
28-04-2017
8

Eerste indruk, een keurige en fijne garage die mij is aanbevolen door een van U werknemers.

Service
Kessen (Drunen)
26-04-2017
9

Mijn Toyota IQ MOET helaas periodiek worden onderhouden. Maar als dit toch moet, dan is v. Dorst Waalwijk voor mij de beste keuze. Het personeel bij de receptie is behulpzaam, vriendelijk en behulpzaam met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Omdat ik een ZEVEN niet genoeg vind

Service
Mevr. Van Rossum (Waalwijk)
26-04-2017
8

Een goed dealer, alles netjes op tijd, denken mee aan oplossingen, regelen alles ook bij schade.

Service
me r. T de Groot (Nieuwkuijk)
12-04-2017
10

fijn personeel, gastvrij en behulpzaam met alles. Staan direct voor je klaar.

Service
Dhr. W. Venrooij
12-04-2017
10

Klantvriendelijk, correct, houden zich aan de afspraak, keurig.

Service
Dhr. Van overdijk (Waalwijk )
12-04-2017
10

Zeer fijne garage wordt altijd netjes en correct geholpen

Service
Anoniem
11-04-2017
8

tevreden

Service
Harry Vermee (Waalwijk)
05-04-2017
10

Zeer behulpzame crew, flexibel , goede service.

Verkoop
Anoniem
05-04-2017
10

Van Dorst geeft een goede service en voorlichting. Houd zich aan gemaakte afspraken. Gewoon 100% aan te bevelen.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Vriendelijk behulpzaam personeel, ze proberen het probleem zo goed mogelijk op te lossen in een zo snel mogelijk tijd.

Service
Anoniem
31-03-2017
9

Ik geef geen tienen! Dat moet denk ik voldoende zijn

Service
Piet Bosman (Sprang-Capelle)
30-03-2017
8

Altijd netjes te woord gestaan en duidelijk aangegeven hoe hoog het factuur bedrag zal zijn van de uitvoeren beurt of reparatie

Service
Anoniem
29-03-2017
10

Duidelijke informatie, vriendelijke ontvangst, doen wat ze beloven.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
10

Het autobedrijf is voor mij een bedrijf waar je van op aan kunt.
Wat je ze ook vraagt, wordt op een nette manier afgehandeld.
Vandaar dit cijfer.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Prima service eerlijke voorlichting

Service
Anoniem
17-03-2017
9

Omdat ik goed tevreden ben

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Goede uitleg, denken met je mee, je weet waar je aan toe bent en zijn betrouwbaar! Zeer goede ervaringen mee en zeker aan te bevelen!!!

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Onderhoud wordt altijd perfect uitgevoerd.
Ontvangst door de receptie is correct en prettig, zoals ook de afhandeling.
Vooraf altijd prijsopgave en goed advies.
Verder als plus de service om thuisgebracht en weer opgehaald te worden.

Service
Anoniem
16-03-2017
9

zeer tevreden, vriendelijk, goed

Service
S.A. van Zelt (Drunen)
08-03-2017
10

goede ontvangst en goede afhandeling van onderhoud

Service
Johan van Heeswijk (Loon op Zand)
02-03-2017
8

Vriendelijk personeel ik ben goed en netjes geholpen

Service
Anoniem
24-02-2017
8

geen aanvulling

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Het is een goede garage voor me. Goede informatie over gebreken aan de auto en de kosten daarvan.
De communicatie over afspraken enz. is prima in orde.
De medewerkers zijn vriendelijk en attent.
Kortom; erg tevreden over deze (mijn) garage.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Ben een tevreden klant

Verkoop
Anoniem
01-02-2017
9

Alles volgens afspraak nagekomen

Service
Anoniem
20-11-2016
9

Duidelijk, goede service, denken mee.

Service
mevr akuijten (waspik)
16-11-2016
10

omdat ik altijd tevreden ben over de uit te voeren controle

Service
Anoniem
08-11-2016
8

prijs en schoonmaak auto

Service
Anjals Dingemans (Kaatsheuvel )
08-11-2016
9

Goede kwaliteit!!
Verstaan het vak, komen afspraken na, goede service en zeer klant!!

Service
hans korthout (waalwijk)
28-09-2016
9

Goede service, vriendelijk personeel,eerlijke prijs ,goede koffie, doen wat ze beloven en Toyota is gewoon een goede auto

Service
Jo Aarts (Loon op zand)
15-08-2016
10

De laatste keer was ik de rekening vergeten en die werd netjes nagestuurd.

Service
Eric Rookus (Waalwijk)
25-07-2016
9

Deze dealer is betrouwbaar en doet wat hij belooft.

Verkoop
Anoniem
15-07-2016
10

omdat deze dealer een dikke pluim verdient...
klantvriendelijk en correct

Service
Anoniem
13-07-2016
10

Alles is perfect geregeld.

Service
Nicolas van de goorberghe (vlijmen )
06-07-2016
10

Goede ontvangst

Service
Anoniem
06-07-2016
9

Vriendelijk, behulpzaam personeel en goede algemene service van Toyota.

Verkoop
Anoniem
29-06-2016
10

vriendelijkheid van allen

Verkoop
Anoniem
15-06-2016
10

Deskundige, professionele, en sympathieke verkoper

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Nadat de werkzaamheden waren uitgevoerd toch nog even tijd genomen om een beschading weg te poetsen.

Verkoop
Anoniem
09-06-2016
9

uitstekende dealer , denkt mee en voel ik me daar echt klant.

Service
Anoniem
09-06-2016
8

Ik heb alles gezegd

Service
Anoniem
08-06-2016
10

Ik ben heel tevreden over mijn toyota en het personeel . Ze zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk ,

Service
Anoniem
08-06-2016
10

omdat ze altijd voor je klaar staan als je vragen hebt of als er iets is

Service
WFA van GASTEL (Waalwijk)
25-05-2016
9

Vriendelijke ontvangst, goede correcte service, correcte autobehandeling, prijsopgave tevoren van evt. bijkomende kosten.

Service
j.g.m van den Boogaard (Boxtel)
18-05-2016
8

Goede service en Prettige behandeling.

Service
Hr. Joost Damen (Den Bosch)
18-05-2016
10

Ik wordt er goed behandeld. Het team van medewerkers is deskundig en correct.

Verkoop
de fijter (wijk en aalburg)
11-05-2016
8

goede service

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Fijne mensen vriendelijk en behulpzaam

Service
Co Kessen (Drunen)
04-05-2016
9

Al eerder aangegeven: een prima garage met vakkundig en klantgericht personeel. De klant staat hier nog steeds centraal. Ik heb de nodige automerken gereden en evenzoveel garages mogen ervaren. Deze dealer is een prima voorbeeld van: zo moet het!

Service
H Muskens (Kaatsheuvel)
04-05-2016
10

Afspraak is afspraak. Joviale medewerkers

Service
van biezen h.c (breda)
02-05-2016
10

omdat we zeer tevreden zijn

Service
Ad van der Landen (Kaatsheuvel)
29-04-2016
9

Geweldige service. Top medewerkers .

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Vakkundigheid en correctheid

Service
w. van delft (waalwijk)
25-04-2016
8

goede verstandhouding

Service
Anoniem
22-04-2016
10

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, komt afspraken na, koffie terwijl je in een prettige ruimte wacht.

Service
M. Damen (Waalwijk)
22-04-2016
9

betrouwbaar, snellle en uitstekende service, goede band

Service
P Benders (Drunen)
20-04-2016
10

Omdat ik geen ander cijfer kan geven😀 Verdient gewoon een 10

Service
Anoniem
13-04-2016
9

Het duurde iets langer dan geschat nauwelijks het noemen waard

Service
AMG Zwaans (Waalwijk)
13-04-2016
8

Goede correcte service. Adequate info. Vriendelijk personeel.

Service
Fam. R. Wils (Roosendaal)
13-04-2016
10

Deskundig en vriendelijk personeel.
Wordt hier zeer goed behandeld

Service
A.M.PALS (WASPIK)
11-04-2016
8

IK BEN ZEER TEVREDEN MET DE BEHANDELING DOOR DE DEALER

Service
Anoniem
06-04-2016
9

Fijne persoonlijke benadering

Verkoop
Anoniem
31-03-2016
8

snelle vriendelijke benadering

Service
Anoniem
30-03-2016
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben altijd dik tevreden over de behandeling van de auto als ook van de klant, en hoop nog lang van deze dealer gebruik te kunnen maken.
vr. groet !

Service
m.j.h. Mols (Tilburg)
30-03-2016
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Gerrit de Jong. (Drunen.)
30-03-2016
10

alles is goed geregel.

Verkoop
Anoniem
29-03-2016
8

ben reeds 25 jaar een tevreden klant.

Service
Dhr.l.Timmermans (Kaatsheuvel)
23-03-2016
10

Omdat ik deze dealer iedereen kan aanbevelen....

Service
Antonet van den Hooven (Waalwijk)
23-03-2016
10

de fijne behandeling en de goeie service plus de vriendelijkheid van het personeel . Dat vind ik zeer belangrijk, zeker op mijn leeftijd

Verkoop
Jos la maitre (Tilburg)
23-03-2016
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
23-03-2016
9

Totaalbeeld en - indruk

Service
Anoniem
16-03-2016
9

Persoonlijke benadering. Goede service

Verkoop
Anoniem
16-03-2016
9

Zeer tevreden over gehele afhandeling bij aankoop auto en ook daarna over werkplaats en receptive.

Service
Leo Hage (Drunen)
09-03-2016
10

perfecte service

Verkoop
Henk van Tol (Almere)
02-03-2016
10

Vanuit Almere naar Van Dorst in Waalwijk gereden om daar mijn nieuwe Toyota te kopen. Waarom: omdat de service die daar aangeboden wordt van ongekende klasse is

Service
Ton Kolsteren (Dongen)
25-02-2016
8

Een vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend team

Service
Anoniem
24-02-2016
10

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, echt een punt wat je van een dealer verwacht

Service
Anoniem
24-02-2016
10

Alleen al om de service bij deze dealer wil ik nooit meer een andere auto dan een Totoya. Zo'n goede service (en niet een keertje, nee ... altijd) heb ik nog nooit meegemaakt.

Service
Jan Brekelmans (WAALWIJK)
19-02-2016
9

Tevreden

Service
Anoniem
17-02-2016
9

De klantvriendelijkheid is goed. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Service
Dhr. J. Verspeek (Schiedam)
17-02-2016
10

Ik vind de service bij deze dealer echt perfect.

Service
Dhr. W. de Wijs (Waalwijk)
12-02-2016
9

Afspraak is afspraak

Service
Mary Nagtzaam (Drunen)
10-02-2016
9

Ik ben erg tevreden met de service, de persoonlijke benadering, het gehoord worden, de afhandeling van de problemen met de auto. De manier van het oplossen van problemen, maar vooral het serieus genomen te worden. Petje af!

Service
Anoniem
10-02-2016
8

Ben tevreden met de ontvangst en behandeling van hetgeen moet gebeuren.

Service
mevrouw moolenschot (Waalwijk )
04-02-2016
10

Perfecte service en contact opnemen met je over de kosten en het wordt zo snel en kundig gemaakt
ik ben super blij met van Dorst auto garage

Service
Dhr. Warmenhoven (Vlijmen)
04-02-2016
9

zeer tevreden over advies en service

Service
Anoniem
01-02-2016
9

Eerlijke dealer, betrouwbare service

Service
Anoniem
01-02-2016
10

Omdat ik (wij) altijd netjes, goed en duidelijk worden behandeld.

Service
Anoniem
27-01-2016
9

vriendelijkheid vakmanschap staan hoog in het vaandel

Service
Patrick Scholten (Loon op Zand)
27-01-2016
10

Het is gewoon een Top Dealer, alles tot in de puntjes geregeld, duidelijk, eerlijk, alles bespreekbaar, het heeft mijn vertrouwen. En dan te weten dat ik hier nog nooit een auto heb gekocht, maar laat het onderhoud er wel uitvoeren. Want een Toyota is hier in goede handen!

Service
Anoniem
21-01-2016
10

Wij zijn erg tevreden!!

Service
mevr kuijten (waspik)
13-01-2016
8

die is gewoon goed

Service
Anoniem
04-01-2016
9

Service en klantvriendelijkheid is zeer goed

Service
Mevr. van de Ven (Kaatsheuvel)
30-12-2015
10

De mensen zijn heel betrouwbaar.

Service
hr W.l.p.Smits (Waalwijk)
30-12-2015
8

Toyota staat voor ons als een betrouwbare auto met een goede service

Service
J.v.Oudheusden (Tilburg)
28-12-2015
8

de ontvangst is netjes
de wachtruimte is keurig
vriendelijk personeel

Service
Ton (Dongen)
24-12-2015
8

Klantvriendelijk en vertrouwd

Service
P. Van Steenoven (Waalwijk)
23-12-2015
9

Prima behandeling.

Service
Gerard Smits (s hertogenbosch )
23-12-2015
9

Zijn eerlijk over de prijs ,en de tijd die er voor staat.

Service
Bart van der Klugt (Kaatsheuvel)
23-12-2015
10

IK geef de dealer een 10 omdat ik vind als je totaal geen aanmerkingen heb om ze dan een lager cijfer te geven.

Service
JanFens (Raamsdonksveer)
23-12-2015
10

Prettige mensen Fijne wachtruimte je wordt direct geholpen volgens afspraak.

Service
E. Toxopeus (Waspik)
23-12-2015
8

Een persoonlijk, klantvriendelijk en technisch capabel bedrijf, met en hoog serviceniveau en een professionele uitstraling.

Service
Anoniem
09-12-2015
10

Geen poeha gewoon doen wat men beloofd en als t even kan nog meer ook

Verkoop
Anoniem
09-12-2015
10

klantvriendelijk, prima service

Service
Anoniem
30-11-2015
9

vriendelijke benadering en afspraken worden nagekomen. Vooraf is duidelijk waar je aan toe bent, komen er onverwachte zaken aan het licht, dan wordt je gebeld

Service
M. Baeten (Dongen)
30-11-2015
9

Bij Toyota dealer Waalwijk is een goede sfeer. Bij de balie wordt je vriendelijk ontvangen.
Duidelijke uitleg en betrouwbare afspraken met herinneringsberichten.

Verkoop
Frans de Wit (Tilburg)
30-11-2015
10

Uitzonderlijke professionele, vriendelijke en respectvolle behandeling

Service
Mieke van den Oord (Waalwijk)
30-11-2015
10

Ik ben altijd al dik tevreden geweest. En dan zou je in herhalingen kunnen vallen!

Service
M. van Herwijnen
26-11-2015
9

Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers. Sales zorgt voor een faire deal. Aftersales heeft meer dan voldoende bewezen dat ze afspraken nakomen en zijn oplossingsgericht ingesteld.

Service
Anoniem
26-11-2015
10

Ze zijn vriendelijk en staan altijd klaar voor je :-)

Service
Hans Boots (Waalwijk)
25-11-2015
9

Prima service. Vaste prijzen. Kundig en vriendelijk personeel

Service
chm vissers (vleuten)
25-11-2015
7

Vriendelijke mensen prima service

Service
Joseph Henri Lejeune (Sprang-Capelle)
19-11-2015
10

Een bezoek aan de Toyotadealer is altijd bijzonder. Iedereen doet zijn uiterste best de klant zo gastvrij mogelijk te ontvangen.

Service
Anoniem
19-11-2015
8

In al de jaren goed en vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
19-11-2015
9

Het maken van een afspraak en de informatie over terugbrengen na de auto naar de garage gebracht te hebben was prima.
Ook werd naderhand goed ingespeeld toen ik de auto op een ander tijdstip wilde brengen. Hoewel er een aanbod werd gedaan, heb ik toen zelf voor halen en brengen gezorgd. Bij ophalen van de auto werd alles netjes uitgelegd. Terugrijdend naar huis zat er een brommend en ratelend geluid in de ventilator.
Zonder problemen werd dit de volgende dag opgelost.

Service
Jan de Louw (Den Bosch)
18-11-2015
8

prima dealer, klantgericht en goed werk

Verkoop
Huib de Waal (Heusden)
18-11-2015
10

Prettig en kundig personeel
Goede service
je wordt als klant gewaardeerd
mooi bedrijf

Service
Rien Kreemer (Waalwijk)
12-11-2015
10

deskundig en vriendelijke medewerkers

Service
Emmen (Dongen)
05-11-2015
7

Het is een goed team. En ik kom er al 28 jaar..

Service
Hans van Vugt (Waalwijk)
05-11-2015
7

Goed team, klantgericht en klantvriendelijk, laat altijd ruimte om te verbeteren

Service
dhr. J. Cornelisse ('s-Hertogenbosch)
04-11-2015
9

Deze dealer geeft een uitstekende service en heeft zeer
aardige en correcte medewerkers aan de balie /receptie .
Ik ben nog steeds blij dat we bij deze dealer een Toyota hebben gekocht .

Service
L. van Mulkens (Kaatsheuvel)
28-10-2015
8

Vakbekwaam en goede service.

Verkoop
Anoniem
23-10-2015
10

klantvriendelijkheid, duidelijk en betrokken

Service
firma knaap (kerklaan 5 raamsdonk )
21-10-2015
9

Correct handelen.

Verkoop
Co Kessen (Drunen)
21-10-2015
10

Toyota is een prima merk, echter met een prima merk alleen ben je er niet. Een auto, ook een Toyota, moet worden onderhouden en bij deze dealer wordt je niet alleen bij een aankoop prima begeleid, ook bij het oplossen van problemen en het onderhoud vindt op een prima manier plaats, door personeel, dat niet alleen weet waarover ze praten, maar waar de mens (de klant) centraal staat.

Service
AMG Zwaans (Waalwijk)
21-10-2015
8

Service en betrouwbaarheid

Service
André van der Meer (Hoogvliet)
16-10-2015
10

Vanwege de uitstekende service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Mevr. de Ruijter (Hank)
14-10-2015
10

Mooie zaak, dat was de eerste indruk bij het binnenkomen van de showroom. Deskundig en vriendelijk personeel. Er werd direct gevraagd naar naar de persoonlijke wensen voor de eventuele aanschaf van een Toyota. We kregen een eerlijk advies en we waren aangenaam verrast met de eerste offerte. Bij het tweede gesprek zijn we overgegaan tot aanschaf van een nieuwe Toyota.
Mooi bedrijf met een persoonlijke en zeer klantvriendelijke benadering. Complimenten.

Service
À van ham (Geertruidenberg)
14-10-2015
9

Om dat naar dik 10 jaar onderhoud in deze garage is ondergetekende heel dik tevreden dre van ham.

Service
Anoniem
12-10-2015
10

Prima service door vakbekwaam personeel

Service
Anoniem
30-09-2015
8

Ik ben tevreden en heb geen reden om naar een andere dealer te gaan

Service
Anoniem
30-09-2015
10

De medewerkers zijn zeer servicegericht en klantvriendelijk. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd.

Service
Piet Kerremans (Lage Zwaluwe)
24-09-2015
8

alles volgens afspraak

Verkoop
Van Den berg R (Den Haag)
16-09-2015
10

Hele goede service en aardige mensen en zeer professioneel

Service
Anoniem
16-09-2015
10

Prima service, vriendelijk personeel, afspraak is afspraak, helderder kun je het niet krijgen

Service
Ger wijngaard (Waalwijk)
14-09-2015
10

Prima service
Fijne klantvriendelijke behandeling door de medewerkers

Service
J Koremans. (Waalwijk.)
11-09-2015
10

ik ben super tevreden.

Service
John de peffer (Waalwijk)
11-09-2015
10

Goede en vriendelijke service en persoonlijke benadering

Service
Tonny Hurkmans- van Hooren (Troelstrapark 27 Waalwijk)
11-09-2015
9

voor de geweldige service !!!!!!!

Verkoop
DHR H.d.w.m van Gils (geldrop)
10-09-2015
10

hele goede dealer geeft goed informatie

Verkoop
Anoniem
19-08-2015
10

Hij kon alle vragen beantwoorden,was efficient,zakelijk en had ook nog humor. gaf de indruk dat hij heel goed wist hoe hij
auto,s moet verkopen, vooral Toyotas.

Service
Anoniem
17-08-2015
9

Heel tevreden, alleen de auto werd niet schoon afgeleverd en de "radio" stond anders ingesteld. Hierdoor moest ik weer lang zoeken om het goed te krijgen.

Service
Jos Pieterse (Raamsdonksveer)
17-08-2015
10

alle mogelijke diensten die geleverd wer